Valikko
Valikko

Avoin Hakemus, Myyjä

Muu Suomi Viimeinen hakupäivä: 31.12.2020

Suomalainen Kirjakauppa Oy on Suomen suurin ja asiakkaidensa arvostama kirjakauppaketju. Valtakunnallisessa ketjussa on 68 myymälää ja verkkokauppa www.suomalainen.com. Suomalainen Kirjakauppa on myös palkittu neljänä vuonna peräkkäin Suomen innostavimpana työpaikkana.
 
Oletko kiinnostunut työskentelemään myymälässämme, mutta tällä hetkellä juuri sinua kiinnostavia paikkoja ei ole tällä hetkellä avoinna?? Ei hätää.
 
Pidämme korvamme auki hyvien tyyppien varalta ja usein kontaktoimmekin hakemuksen jättäneitä ennen varsinaisen hakuprosessin aloitusta myymäläkohtaisesti. Voit hakea yhdellä hakemuksella useampaan sinulle sopivaan myymälään.
 
Myymälöihimme etsimme myynninnälkäisiä ja asiakaspalvelualttiita henkilöitä avautuviin paikkoihin niin määräaikaisissa kuin toistaiseksi voimassaolevissa työsuhteissa.
 
Palvelukonseptiimme kuuluu vahvasti asiakkaan huomioon ottaminen, uusien kokemusten mahdollistaminen ja tarjoaminen sekä aktiivinen myyntityö. Toivomme, että nämä ovat myös sinulle lähellä sydäntä olevia asioita asiakaspalvelutyössä. Suomalaisen Kirjakaupan myyjänä tehtäviisi kuuluu aktiivisen myyntityön lisäksi myös myymäläilmeestä ja siisteydestä huolehtiminen sekä muut myymälän päivittäiset tehtävät. Lopulta, olemme kuitenkin myymälässä asiakkaidemme asiakaskokemusta varten!
 
Aikaisempi kokemus myymälätyöskentelystä lasketaan ehdottomasti eduksesi, mutta ennen kaikkea arvostamme aktiivista ja iloista asennetta myyjän työhön. Tartut uusiin työtehtäviin avoimin mielin ja myyntityössä teet parhaasi asiakkaan palvelemiseksi, myös kiireen keskellä. Eduksesi laskemme kaupallisen koulutuksen. Odotamme, että pystyt palvelemaan asiakkaitamme sujuvasti suomen kielellä ja pääset töihin myymälän aukioloaikojen mukaisesti arkisin sekä viikonloppuisin.
 
 
Jos sinulta löytyy edellä mainittujen lisäksi halua ja innokkuutta varmistaa tiimisi onnistuminen niin työtehtävien kuin tiimihengenkin osalta, saatat olla etsimämme henkilö! 
 
Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisen myyntityön, jossa pääset toimimaan osana innostavaa ja ammattitaitoista työyhteisöä. Otava-konsernin tarjoamien henkilöstöetujen lisäksi kannustamme henkilöstöämme kehittämään ja ylläpitämään omaa osaamistaan sekä itsenäisesti että Suomalaisen Kirjakaupan järjestämien koulutusten avulla.
 
Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta.
 
Kun jätät hakemuksesi, kerrothan meille itsestäsi ja miksi juuri sinä olisit huippuvahvistus myymäläämme. Pääset myös kertomaan:
• Millä alueella olet valmis työtä tekemään (myymälä-/aluekohtainen)
• Haetko osa-aika- vai kokoaikatyötä (keskimääräiset tunnit/vko)
• Mille ajalle olet hakemassa töitä (määräaikainen / toistaiseksi voimassaoleva)
 
Hakemuksen jätettyäsi otamme yhteyttä mikäli hakemustasi vastaavia paikkoja avautuu lähellä sinua. Voit myös lisätä hakemukseen CV:si tai erillisen hakemuskirjeesi. Voit myös kuvata oman hakuvideosi halutessasi!