Valikko
Valikko

Avoin Hakemus, Myyjä

Muu Suomi Viimeinen hakupäivä: 31.12.2019

Suomalainen Kirjakauppa Oy on Suomen suurin ja asiakkaidensa arvostama kirjakauppaketju. Valtakunnallisessa ketjussa on 65 myymälää ja verkkokauppa www.suomalainen.com. Suomalainen Kirjakauppa on myös palkittu kolmena vuonna peräkkäin Suomen innostavimpana työpaikkana.
 
Oletko kiinnostunut työskentelemään myymälässämme, mutta tällä hetkellä juuri sinua kiinnostavia paikkoja ei ole tällä hetkellä avoinna?? Ei hätää.
 
Pidämme korvamme auki hyvien tyyppien varalta ja usein kontaktoimmekin hakemuksen jättäneitä ennen varsinaisen hakuprosessin aloitusta myymäläkohtaisesti. Voit hakea yhdellä hakemuksella useampaan sinulle sopivaan myymälään.
 
Myymälöihimme etsimme myynninnälkäisiä ja asiakaspalvelualttiita henkilöitä avautuviin paikkoihin niin määräaikaisissa kuin toistaiseksi voimassaolevissa työsuhteissa.
 
Suomalaisen Kirjakaupan myyjänä työpäiviisi kuuluu aktiivisen myyntityön ja iloisen asiakaspalvelun lisäksi myös myymäläilmeestä ja siisteydestä huolehtiminen sekä muut myymälän päivittäiset tehtävät. Ennen kaikkea olet kuitenkin myymälässämme asiakkaitamme varten!
 
Aikaisempi kokemus myymälätyöskentelystä lasketaan ehdottomasti eduksesi, mutta ennen kaikkea arvostamme aktiivista ja iloista asennetta myyjän työhön. Eduksesi laskemme myös kassajärjestelmän käyttökokemuksen ja kaupallisen koulutuksen. Palvelemme asiakkaitamme pääasiallisesti suomen kielellä, joten odotamme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa.
 
Jos sinulta löytyy edellä mainittujen lisäksi halua ja innokkuutta varmistaa tiimisi onnistuminen niin työtehtävien kuin tiimihengenkin osalta, saatat olla etsimämme henkilö! 
 
Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisen myyntityön, jossa pääset toimimaan osana innostavaa ja ammattitaitoista työyhteisöä. Otava-konsernin tarjoamien henkilöstöetujen lisäksi kannustamme henkilöstöämme kehittämään ja ylläpitämään omaa osaamistaan sekä itsenäisesti että Suomalaisen Kirjakaupan järjestämien koulutusten avulla.
 
Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta.
 
Kun jätät hakemuksesi, kerrothan meille itsestäsi ja miksi juuri sinä olisit huippuvahvistus myymäläämme. Pääset myös kertomaan:
• Millä alueella olet valmis työtä tekemään (myymälä-/aluekohtainen)
• Haetko osa-aika- vai kokoaikatyötä (keskimääräiset tunnit/vko)
• Mille ajalle olet hakemassa töitä (määräaikainen / toistaiseksi voimassaoleva)
 
Hakemuksen jätettyäsi otamme yhteyttä mikäli hakemustasi vastaavia paikkoja avautuu lähellä sinua. Voit myös lisätä hakemukseen CV:si tai erillisen hakemuskirjeesi. Voit myös kuvata oman hakuvideosi halutessasi!