Valikko
Valikko

Avoin Hakemus, Myyjä

Pääkaupunkiseutu Viimeinen hakupäivä: 31.12.2021

Suomalainen Kirjakauppa Oy on Suomen suurin ja asiakkaidensa arvostama kirjakauppaketju. Valtakunnallisessa ketjussa on 66 Suomalainen Kirjakauppa -myymälää ja verkkokauppa www.suomalainen.com. Suomalainen Kirjakauppa on myös palkittu neljänä vuonna peräkkäin Suomen innostavimpana työpaikkana.
 
Oletko kiinnostunut työskentelemään pääkaupunkiseudun myymälässämme, mutta tällä hetkellä juuri sinua kiinnostavia paikkoja ei ole tällä hetkellä avoinna?? Ei hätää.
 
Pidämme jatkuvasti korvamme auki hyvien myyjien varalta ja usein kontaktoimmekin hakemuksen jättäneitä ennen varsinaisen hakuprosessin aloitusta myymäläkohtaisesti. Pääkaupunkiseudulla myymälöitämme on enemmän ja voit hakea yhdellä hakemuksella useampaan sinulle sopivaan myymälään.
 
Etsimme myynninnälkäisiä ja asiakaspalvelualttiita henkilöitä avautuviin paikkoihin niin määräaikaisissa kuin toistaiseksi voimassaolevissa työsuhteissa.
 
Palvelukonseptiimme kuuluu vahvasti asiakkaan huomioon ottaminen, uusien kokemusten mahdollistaminen ja tarjoaminen sekä aktiivinen myyntityö. Toivomme, että nämä ovat myös sinulle lähellä sydäntä olevia asioita asiakaspalvelutyössä. Suomalaisen Kirjakaupan myyjänä tehtäviisi kuuluu aktiivisen myyntityön lisäksi myös myymäläilmeestä ja siisteydestä huolehtiminen sekä muut myymälän päivittäiset tehtävät. Lopulta, olemme kuitenkin myymälässä asiakkaidemme asiakaskokemusta varten!
 
Aikaisempi kokemus tavoitteellisesta myynti-/myymälätyöskentelystä lasketaan ehdottomasti eduksesi, mutta ennen kaikkea arvostamme aktiivista ja iloista asennetta myyjän työhön. Eduksesi laskemme myös kassajärjestelmän käyttökokemuksen ja kaupallisen koulutuksen. Palvelemme asiakkaitamme pääasiallisesti suomen kielellä, joten odotamme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa.
 
Jos sinulta löytyy edellä mainittujen lisäksi halua ja innokkuutta varmistaa tiimisi onnistuminen niin työtehtävien kuin tiimihengenkin osalta, saatat olla etsimämme henkilö! 
 
Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa pääset toimimaan osana innostavaa ja ammattitaitoista työyhteisöä. Kehitämme taitojasi myyjänä ja asiakaspalvelijana yhteistuumin. Otava-konsernin tarjoamien henkilöstöetujen lisäksi kannustamme henkilöstöämme kehittämään ja ylläpitämään omaa osaamistaan sekä itsenäisesti että Suomalaisen Kirjakaupan järjestämien koulutusten avulla.
 
Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta.
 
Kun jätät hakemuksesi, kerrothan meille itsestäsi ja miksi juuri sinä olisit huippuvahvistus myyntitiimiimme. Pääset myös kertomaan:
• Millä alueella olet valmis työtä tekemään (myymälä-/aluekohtainen)
• Haetko osa-aika- vai kokoaikatyötä (keskimääräiset tunnit/vko)
• Mille ajalle olet hakemassa töitä (määräaikainen / toistaiseksi voimassaoleva)
 
Hakemuksen jätettyäsi otamme yhteyttä mikäli hakemustasi vastaavia paikkoja avautuu lähellä sinua. Voit myös lisätä hakemukseen CV:si ja/tai erillisen hakemuskirjeesi.