Valikko
Valikko

Yrityksemme

Tervetuloa Suomalaiseen Kirjakauppaan

Suomalainen Kirjakauppa tarjoaa asiakkailleen elämyksiä, hyötyä ja sisältöä elämän kaikissa vaiheissa ja tilanteissa. Voit valita sinulle sopivimman tavan asioida kanssamme: Suomalainen Kirjakauppa palvelee kuluttaja- ja yritysasiakkaita yli 60 myymälässä Rovaniemeltä Helsinkiin sekä verkkokaupassa Suomalainen.comissa. Matkalle lähtiessä sinua palvelee kolme myymälää Helsinki-Vantaan lentoasemalla.
 

Suomalainen.com & Suomalainen Plus

Suomalainen.com palvelee verkossa 24 tuntia vuorokaudessa. Tilattavissa on yli 100 000 kotimaisen ja 10 miljoonan ulkomaisen kirjan lisäksi toimistotarvikkeita, kalentereita ja askartelutuotteita. Toimitamme tilauksesi veloituksetta lähimpään Suomalaisen Kirjakaupan myymälään.
 
Verkosta löydät käsinkosketeltavien tuotteiden lisäksi e- ja äänikirjat sekä kanta-asiakaskorttina toimivan sähköisen sisältöpalvelun Suomalainen Plussan.
 

Historiaa

Suomalainen Kirjakauppa on vuonna 1912 perustettu erikoiskirjakauppa. Suomen suurimmaksi, valtakunnalliseksi kirjakauppaketjuksi Suomalainen Kirjakauppa kasvoi 1990-luvulla. Myymäläketjua täydentämään perustettiin vuonna 1999 verkkokirjakauppa Suomalainen.com ja sähköisten sisältöjen palvelu Suomalainen Plus julkaistiin alkuvuodesta 2020.
 
Kuulumme Otava-konserniin, joka on kotimainen perheyritys. Suomalainen Kirjakauppa työllistää yli 600 henkilöä ja Otavassa työskentelee yhteensä 1100 henkeä. 
 

Suomalainen Kirjakauppa - tavoite ja arvot

Toimintaympäristömme muuttuu ja me muutumme asiakkaidemme tarpeiden ja mielenkiintojen mukana, historiaamme tai arvojamme unohtamatta.

Tarjoamme tulevaisuudessakin asiakkaillemme parhaan asiakaskohtaamisen ja laajan valikoiman tuotteita ja palveluita kosketeltavina tuotteina ja sähköisinä palveluina. Olemme osaltamme vastuullinen ja rohkea erikoiskaupan toimija, joka tarjoaa niin asiakkaillemme kuin työntekijöillekin lisäarvoa elämään.

Suomalaisen Kirjakaupan arvot ovat vastuullisuus, laatu, rohkeus ja läheisyys. Lisää arvoistamme voit lukea täältä.