Valikko
Valikko

Yrityksemme

Tervetuloa Suomalaiseen Kirjakauppaan
Suomalainen Kirjakauppa tarjoaa asiakkailleen elämyksiä, hyötyä ja sisältöä elämän kaikissa vaiheissa ja tilanteissa. Voit valita sinulle sopivimman tavan asioida kanssamme: Suomalainen Kirjakauppa palvelee kuluttaja- ja yritysasiakkaita 68 myymälässä yli 40 paikkakunnalla Rovaniemeltä Helsinkiin sekä verkkokaupassa Suomalainen.comissa. Matkalle lähtiessä sinua palvelee kolme myymälää Helsinki-Vantaan lentoasemalla.
 
Suomalainen.com palvelee verkossa 24 tuntia vuorokaudessa. Tilattavissa on yli 100 000 kotimaisen ja 10 miljoonan ulkomaisen kirjan lisäksi toimistotarvikkeita, kalentereita ja askartelutuotteita. Lisäksi löydät verkosta e-kirjat sekä äänikirjat. Toimitamme tilauksen veloituksetta lähimpään Suomalaisen Kirjakaupan myymälään.
 
Historiaa
Suomalainen Kirjakauppa on vuonna 1912 perustettu erikoiskirjakauppa. Suomen suurimmaksi, valtakunnalliseksi kirjakauppaketjuksi Suomalainen Kirjakauppa kasvoi 1990-luvulla. Myymäläketjua täydentämään perustettiin vuonna 1999 verkkokirjakauppa Suomalainen.com. Suomalainen Kirjakauppa kuuluu Otava-konserniin, joka on kotimainen perheyritys. Suomalainen Kirjakauppa työllistää yli 600 henkilöä.
 
Suomalainen Kirjakauppa - tavoite ja arvot
Suomalainen Kirjakauppa on elämyksellinen, iloisesti, asiantuntevasti ja aktiivisesti palveleva monikanavainen kirjakauppa, joka tarjoaa laadukkaita ja ajankohtaisia tuotteita oppimiseen, itsensä kehittämiseen ja vapaa-aikaan. Suomalaisen Kirjakaupan arvot ovat vastuullisuus, laatu, rohkeus ja läheisyys. Lisää arvoistamme voit lukea täältä.